Koxp 1742,ProKoxp 1742,Seri Cs 1742,Dupe 1742,Tektık,Dupe,Hile,Bug,Görev anlatımları,Koxp,Ko 1742,ProKoxp 1742,Ko,Tektık 1742,Dupe,Bug,Görev,Tianhuoko 1742,Cz Combo,GhKoxp,Kobot,dupe, Koxpları| Knight Online Koxp |
|
| Koxp 1742,ProKoxp 1742,Seri Cs 1742,Dupe 1742,Tektık,Dupe,Hile,Bug,Görev anlatımları,Koxp,Ko :: Eğitim :: Yurtdışında Yaşam ve Eğitim | |
| Vize Basvurusu Icin Gereken Evraklar ( Neredeyse Butun Ulkeler ) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Administratör
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 110 Rep Gücü : 9423964 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 30/03/09 Nerden : İzmir İş/Hobiler : Öğrenci/PC Lakap : ßyPiSLicq
| Konu: Vize Basvurusu Icin Gereken Evraklar ( Neredeyse Butun Ulkeler ) Çarş. Nis. 22, 2009 7:10 pm | |
| Evet arkadaslar,son zamanlarda inceledigim mesajlariniz sonucu,Genel olarak Yurt disina cikacak Arkadaslar Hangi Evraklari konsolosluklara Gorureceklerini Bilmiyorlar,yada emin olamiyorlar..Onun icin sizler icin bir Toparlama Yapmak istedim..Eksik yada Yanlis bilgi varsa Lutfen Bana PM atiniz..
Ulkelerin Vize icin TURK VATANDASLARINDAN Hangi evraklari istiyor diyorsaniz eger asagida bulabilirsiniz.. Asagidaki Ulkelerin Vize icin gereken evraklarini Bulabilirsiniz.. Avustralya (Tabiki de ) , Almanya , Amerika , Kanada , Ingiltere , Ispanya , Hollanda , Rusya , Fransa , Avusturya , Belcika , Bulgaristan , Cek Cumhuriyeti Cin Halk Cumhuriyeti , Danimarka , Dubai , Finlandiya , Hindistan , Israil , Isvec , Isvicre , Italya , Izlanda , Luksemburg , Macaristan , Misir , Norvec , Portekiz Romanya ve Yunanistan | |
| | | | Vize Basvurusu Icin Gereken Evraklar ( Neredeyse Butun Ulkeler ) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| Koxp 1742,ProKoxp 1742,Seri Cs 1742,Dupe 1742,Tektık,Dupe,Hile,Bug,Görev anlatımları,Koxp,Ko :: Eğitim :: Yurtdışında Yaşam ve Eğitim | |
|
|
|
| |
|