Koxp 1742,ProKoxp 1742,Seri Cs 1742,Dupe 1742,Tektık,Dupe,Hile,Bug,Görev anlatımları,Koxp,Ko
:::>>>...Hosgeldiniz..<<<:::

Koxp 1742,ProKoxp 1742,Seri Cs 1742,Dupe 1742,Tektık,Dupe,Hile,Bug,Görev anlatımları,Koxp,Ko
:::>>>...Hosgeldiniz..<<<:::

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koxp 1742,ProKoxp 1742,Seri Cs 1742,Dupe 1742,Tektık,Dupe,Hile,Bug,Görev anlatımları,Koxp,Ko 1742,ProKoxp 1742,Ko,Tektık 1742,Dupe,Bug,Görev,Tianhuoko 1742,Cz Combo,GhKoxp,Kobot,dupe, Koxpları| Knight Online Koxp

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Vize Basvurusu Icin Gereken Evraklar ( Neredeyse Butun Ulkeler )

YazarMesaj
Admin
Administratör
Administratör
Admin

Ruh Hali : 12
Rep Gücü : 9423964
Rep Puanı : 4
İş/Hobiler : Öğrenci/PC
Lakap : ßyPiSLicq

Vize Basvurusu Icin Gereken Evraklar ( Neredeyse Butun Ulkeler ) Empty
MesajKonu: Vize Basvurusu Icin Gereken Evraklar ( Neredeyse Butun Ulkeler )   Vize Basvurusu Icin Gereken Evraklar ( Neredeyse Butun Ulkeler ) EmptyÇarş. Nis. 22, 2009 7:10 pm

Evet arkadaslar,son zamanlarda inceledigim mesajlariniz sonucu,Genel olarak Yurt disina cikacak Arkadaslar Hangi Evraklari konsolosluklara Gorureceklerini Bilmiyorlar,yada emin olamiyorlar..Onun icin sizler icin bir Toparlama Yapmak istedim..Eksik yada Yanlis bilgi varsa Lutfen Bana PM atiniz..

Ulkelerin Vize icin TURK VATANDASLARINDAN Hangi evraklari istiyor diyorsaniz eger asagida bulabilirsiniz..
Asagidaki Ulkelerin Vize icin gereken evraklarini Bulabilirsiniz..
Avustralya (Tabiki de ) , Almanya , Amerika , Kanada , Ingiltere , Ispanya ,
Hollanda , Rusya , Fransa , Avusturya , Belcika , Bulgaristan , Cek Cumhuriyeti
Cin Halk Cumhuriyeti , Danimarka , Dubai , Finlandiya , Hindistan , Israil , Isvec , Isvicre , Italya , Izlanda , Luksemburg , Macaristan , Misir , Norvec , Portekiz Romanya ve Yunanistan
http://www.netperfect.net.tc

Vize Basvurusu Icin Gereken Evraklar ( Neredeyse Butun Ulkeler )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Forumda Rep Atabilmek İçin..
» Kiralık İtemlerin Yanması için Tbl, Reb.+ 1/Reb. +5/Reb. +30 Seç
» isim@isim.com msn almak için girin..!