Koxp 1742,ProKoxp 1742,Seri Cs 1742,Dupe 1742,Tektık,Dupe,Hile,Bug,Görev anlatımları,Koxp,Ko
:::>>>...Hosgeldiniz..<<<:::

Koxp 1742,ProKoxp 1742,Seri Cs 1742,Dupe 1742,Tektık,Dupe,Hile,Bug,Görev anlatımları,Koxp,Ko
:::>>>...Hosgeldiniz..<<<:::

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koxp 1742,ProKoxp 1742,Seri Cs 1742,Dupe 1742,Tektık,Dupe,Hile,Bug,Görev anlatımları,Koxp,Ko 1742,ProKoxp 1742,Ko,Tektık 1742,Dupe,Bug,Görev,Tianhuoko 1742,Cz Combo,GhKoxp,Kobot,dupe, Koxpları| Knight Online Koxp

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Exbilgi GG HACKte virüs lütfen pcnizden silin

YazarMesaj
Admin
Administratör
Administratör
Admin

Ruh Hali : 12
Rep Gücü : 9423964
Rep Puanı : 4
İş/Hobiler : Öğrenci/PC
Lakap : ßyPiSLicq

Exbilgi GG HACKte virüs lütfen pcnizden silin Empty
MesajKonu: Exbilgi GG HACKte virüs lütfen pcnizden silin   Exbilgi GG HACKte virüs lütfen pcnizden silin EmptyÇarş. Nis. 22, 2009 6:51 pm

O koskoca Ex Bilgi Dediginiz Şahsiyetsizler Bazıları Haric, Sizin Üstünüzden Para kazanmaktadırlar,Buradaki Amacımız Buna Artık Dur Demektir Tüm Türkiye Forumlarda Bu Konu Yayımlanıcaktır İYİ GÜNLER
Evet,Size AK,İLE KARAYI Acıklama Vakti Geldıgını Düşünüyorum, gokhan(WARDOMDAN) Aldıgı 12 Aylık Trojanı Koxpunun Son 2 Sürümüne Enjekte Etmiştir, Tabiki Buraya okadar ınsanın gelıp hack yedım vesayre yedım demesı bu ezik insana koydugu ıcın ve tabiki bu ezık ınsanın saz arkadaslarını unutmamak lazım öncelikle tabiki GÖKHAN bebe si gelıyor
Oda Son Sürümünde Yayımlamıstr bunu 2 si ortak calısmaktadırlar.
En Temızınden Bir Örnek vereyım sevgili cocuklar Bu Eşşek Oglu Eşşekler Kendı Koxplarından İleri Düzeyde bir koxp yapılınca Dayanamıyorlar KUDURMA MOduna gırıyorlar Örnek olarak dün kapatılan PRoReP kOnusunu Ele almak ıstıyorum
Ben Sizi Uyarıyorum Bu Foruma Neler oLucagını Tahmın Edemeyecek Durumda Olucaksınız ve acık Konusuyorum COK KÖTÜ üye kaybetmelerıne baslamıssınızdır Cünkü İnan Aptalsınız Gökhan
İyi Güzel almıssın 12 aylık Trojanını Fakat BunU Bukadar ERKEN ENJEKTE Edersen ADAMIN Emdigi Sütü Burnundan Getirirler Elimde Cok Saglam Kaynaklar Ve KANITLAR Vardır.
GENEDE SÖYLÜYORUM İNANMIYANLAR OLABİLİR KULLANIP SOYULMAYA DEVAM EDEBİLİRLER. Ben Sizi Her Konuda UYARICAM SİMDİ BÜYÜK İHTİMAL 10 DAKİKA BİLE ACİK KALMIYACAK CEVAP VERDIKLERIM AMA BEN GENEDE BU İYİLİGİ SİZE YAPIYORUM .
BURADAN VAZGECIN ( BABASININ HAYRINA KOXP YAPAN TEK BİR KİŞİLİK OLABİLİR İLK KOXP U TANITMAK ICIN VE DEVAMINDA İÇİNE BİRŞEY KOYMAS ) YANI PRoReP GİBİ

BURADA TEK 4 KOXP TEMİZDİR

NeTPerfecT Koxp
ProKOXP
VE
PRoReP
Game Hacker Koxp

BASKADA BİRŞEY DEMIYORUM İYİ GÜNLER BURANIN APTAL MODLARIYLA İYİ BOGUSMALAR MİCROSOFT,OKANTEKİN,VEGA,GÖKTUN HARİC Gerisi İnanın 2 Kurus Namusluysa Ben NAMUSSUZUM DEMEKTİR .

PRoReP yazarından:
PRoReP insanların soyulmasından bıkan biri tarafından yazılmıştır.
Kullanıcıların %50 si PRoReP ‘i seçtiği için kullanıcı kaybetmekten(Soyacakları insanların azalmasından) Korkan insanlar PRoReP ‘i Sabote ettiler.

CW(CyberWarrior)
Bu programda trojan vardır.
Yakalamanın en basit yolu:
Resimlerle ispat:
Exbilgi GG HACKte virüs lütfen pcnizden silin 30515093
Exbilgi GG HACKte virüs lütfen pcnizden silin 87853165
Yukarıdaki resimlerde de görüldüğü gibi program çalışır çalışmaz 2 tane port açıyor ve birinden dinlemeye geçerken Diğerinden bağlanmaya çalışıyor.
Program NetZ ile sıkıştırılmış ve içinde trojan da mevcut. NetZ programı direk ram de çalıştırdığı ve sanırım yeni bir trojan olduğu için Antivirüsler yakalayamıyor.
Konunun ne olduğunu bilmiyorum sanırım online bir oyun için yazılmış hile programı.
Son söz: Bu program kesinlikle zararlı.
DÜŞÜNÜN KARAR SİZİN!
http://www.netperfect.net.tc

Exbilgi GG HACKte virüs lütfen pcnizden silin
1 sayfadaki 1 sayfası