Master ı açık Char ile nasıl Ardream e girebilirim?
master ı açık olan bir char hiçbir şekilde ardreamsa giremez. Master kapalı olsaydı 59a kadar level düşürüp stat ve skill pointleri sıfırlayarak ardreams e girebilirdiniz. Ama master açık ise 30levele bile düşürseniz giremezsiniz.
Hacklendim Rolback attırabilirmiyim?
Eskiden uygulama vardı oyunda ama artık rolback atmıyorlar.
Master sildirebilirmiyim?
Sildiremezsiniz
Yan charımı sildirebilirmiyim?
Hayır sildiremezsiniz.
Banlandım Gold Premıum alsam banımı açarlarmı?
Hayır açmazlar
Power Up Storeden item aldım satamıyorum neden?
Power Up Storeden aldığınız eşyaları satabilmeniz için ;
1- +55level olmalısınız.
2- Satın aldıkdan sonra ilk minimum 24saat geçmesi gerekli.
İtem Kitleme nasıl oluyor? İtemin kilidini nasıl açarım?
item kitlemek veya kilit açmak için gold premıum uyesi olmak şarttır. Gold premıum uyelerı item kitleme şifresi ile item başıma 1.000.000 coin vererek itemini kitleyebilir.
--------------------------------------------------------------------------------
Knigt Online nin tek bir sitesi vardır.
http://www.knightonlineworld.com/ Bunun dışındaki tüm siteler fakedir. Başka hiçbir yerde id ve şifre girmeyiniz.
Kötü niyetli kişiler sürekli olarak fake site yapıyorlar. Bu siteleri size letter yada mail yolu ile gönderip cazip hediyeler vaadediyorlar. Bu tür saçmalıklara kanmayınız.
Fake site harici hack yöntemleri ve korunma yolları:
Trojenli site : Bu tür sitelerde linke tıklar tıklamaz makınenıze trojen bulaşır. Bence bundan korunmanın en basit ve kesin yolu Firefox kullanmaktır. Firefox bu tür sitelerde oldukça etkilidir.
Download linklerindeki trojenlerden korunma: Bu konuda güvenilirliğine emin olmadıpınız hiç kimsenin linkine kanmayın. Forumda yada başka bir yerde hemen aa aradığım seş diye download etmeyın paylaşan kişinin güvenilirliğinde şüpeniz yok ise download ediniz ve her ihtimale karsi dosyayı muhakkak tarayınız.
illegal programlarda : Koxp veya benzeri bir illegal programda %99 keylog yada trojen vardır. Unutmayın ki hiç kimse babasının hayrına size iyilik yapmaz. Bu tür programlarda tek amaç toplu halde kişileri hacklemektir. Tarama yaptıgınızda bu tür programlarda temiz gözükebilecektir. Ama ben eminimki %99,99 u temiz değildir.
Tanımadığınız bir pcde oyun oynamak: Elinizden geldiği kadar bilmediğiniz pc lerde oyuna girmeyin. Unutmayınki pc sahibinden habersiz o pc ye trojen,virus,keylog bulaşmış yada bilinerek koyulmuş olabilir.
En yakın arkadaşla şifre paylaşımı : Hiç ama hiç önermiyorum. Ben bunu kendime prensip edindim sizede aynısını öneririm. Şifremi benden başkası bilmiyor. Diyeceksınızkı o böyle bişey yapmaz beni hacklemez.Belki dogru soyluyorsunuz o arkadaşınız bunu yapmaz da peki arkadaşınız pc ye bulaşan keylog dan habersiz ise? Yada diğelimki siz arkadaşınıza verdiniz şifrenızı. 1hafta sonra tamamen kendi hatanız ile charınızı hacklettınız ve siz bunu farketmedınız. Gözünüzdeki ilk zanlı kim olacak ? 2kısı bılıyor bu charın sıfresını dıyeceksınız bır ben bırde kankam. Ben kendı charımı hacklemıcegıme gore kankam hackledı dıyeceksınız. Sonuç: hem char gıttı hemde en yakın arkadaşınızla arkadaşlıgınız bıttı.
Çok uzun zamandır forumda bu soruluyor ''Acaba virüs programınamı güvenmeliyim yoksa k2 yemi ?''
Bu trojen uyarısı bazı virüs programlarının hassaslığından kaynaklanıyor.Patchlerde virüs olması mümkün değil. Neden mi ? Diyelimki k2 çakallık yaptı. 1466,1472,...1480 patchlerine virüs gömdü. Peki neden bunu yapmış olabilir? Charınızı hacklemek istese zaten tüm charlar onun db onun sizin charınızada ihtiyacı yok dbden edit char oluşturur ! Kredi kartınızı hacklemek istese? Zaten her kredikartı olan kişi ayda en az bir kez K2 sisteminden alışveriş yapıyor.Hacklemek istese ne diye trojenle uraşsınki direk sistemden bilgileri alır istediği kadar parayı çeker ! Peki bu firma sizin msn,icq,forum şifrelerinizi hacklemek gibi saçma bir işe girişmiyeceğine göre !!! Görüldüğü gibi Hiçbir sebep bulunamıyor.
Diyeceksinizki K2 yapmamıştır ftp hacklenmiştir. Hackleyenler Trojen gömmüştür patchlere ! Tüm virus uyarısı veren patchler ilk çıktığı günden beri aynı uyarıyı veriyor. 1466 patchı neredeyse 8aylık bir patch. Bu şekilde bir saldırı olmuş olsaydı site tarafından farkedilmesi en fazla 1hafta alırdı ve düzeltilirdi. Demekki dışardan bir saldırıda söz konusu değil.
Bu trojen uyarısı virüs programlarının hassaslığından kaynaklanmakta. Oyuncuların pc sinde bulunan illegal programları rahatlıkla görebilmek ve online bağlantıyı daha rahat sağlayabilmek için birkaç eklenti koyuluyor exelere. Bu eklentileride hassas virüs programları Trojen olarak görüyor. Korkulacak hiçbirşey yok.Gönül rahatlıyla patchinizi yükleyin ve oyununuzu oynayın. K2 her ne kadar sorunlu%